Productomschrijving

Terrasoverkapping Pigato; Luxe overkapping met een glazen dak

De Pigato is het luxe high­end aluminium terrasoverkapping uit het assortiment. Deze overkapping is verstevigd met een staalstrip in het gootprofiel, waardoor deze overkapping standaard kan worden uitgevoerd met een dak van gelaagd glas. Daardoor geniet u altijd van perfecte lichtinval en kunt u zelfs ónder uw overkapping naar de bomen, vogels of sterren kijken. Een gevoel van verrijking en pure luxe.

Standaard is de Pigato leverbaar in een breedtemaat van 4, 5, 6 en 7 meter uit één stuk. Net als andere overkappingen kan de Pigato echter ook gekoppeld worden, waardoor u de overkapping naar wens kunt verbreden. De Pigato heeft een standaard uitval van 2.5, 3, 3.5 of 4 meter diep. Deze terrasoverkapping is in drie RAL kleuruitvoeringen: verkeerswit, crème wit en antraciet grijs. Daarbij bent u bij deze overkapping ook flexibel om te kiezen voor een sierlijst en staanders in de stijl die het beste bij uw huis past.

Het beste aan huis omdat:

- Luxe uitstraling dankzij een dak van gelaagd glas ­

- Gemakkelijk te koppelen waardoor de Pigato naar wens kan worden verbreed ­

- Een absolute verrijking in uw achtertuin

Productspecificaties

AfmetingBreedte / uitval in mm
Kleur aluminiumAntraciet (RAL7024), Zwart (RAL9005), Verkeerswit (RAL9016), Crème wit (RAL9001)
GootRond of klassiek
StaandersHalfrond of vierkant
Dakbedekking44.2 veiligheidsglas

Veel gestelde vragen

Andere bekeken ook

Pigato Terrasoverkapping met glas


Bij 6000 mm dient u zelf de liggers voldoende te versterken om de uitval te realiseren. De standaard 6000 mm door ons geleverde liggers zijn niet verstevigd. Deze dient u zelf te verstevigen voor de juiste toepassing. Wij zijn niet aansprakelijk voor verkeerd gebruik van onze producten.

 

2.683,54 In stock

Offerte aanvragen

Pigato Terrasoverkapping met glas

Pigato Terrasoverkapping met glas

Contactgegevens
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Eerder bekeken

Luxe Veranda

Deponti Pinela Deluxe (1)

Veranda’s, terrasoverkappingen, lamelendaken en vouwdaken op maat voor in iedere tuin

Wilt u het hele jaar door genieten van een veranda op maat in uw tuin? Of het nu om een terrasoverkapping of vrijstaande veranda gaat. Een houten of aluminium veranda. Lamelendak of vouwdak? Zelf plaatsen of laten plaatsen. Wij leveren en bouwen iedere gewenste veranda op maat. Vaak wordt een veranda ook een terras- of tuinoverkapping genoemd. Een veranda is een dak op staanders en dient als verlengstuk van uw woonruimte. Een veranda geeft u vaak meer ruimte zowel binnen als buiten.  Ook een luxe veranda in uw tuin? Maak nu een afspraak om onze showroom te bekijken!

 

Veranda small logo

Heeft u het nog niet gevonden?

© LuxeVeranda.nl Alle rechten voorbehouden - Sitemap

Designpro.nl & Z-IM