Tekst en bestanden - Privacyverklaring

Privacyverklaring

Klik hier voor de downloadbare versie

Het onderstaande privacy statement is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met LuxeVeranda.nl (KvK nummer 30219149), Showroomadres: Portengen 51, 3628 EC, Kockengen, Postadres: Veldhuizenlaan 63, 3454 EC, De Meern (www.luxeveranda.nl).

Grondslag verwerking persoonsgegevens

LuxeVeranda.nl verwerkt uw persoonsgegevens/ bedrijfsgegevens naar de wettelijke grondslagen van de AVG- wet. Op basis van deze wet, kunnen wij een beroep doen op (één van de) onderstaande grondslagen 

  • Toestemming van de betrokken persoon (overeenkomsten)
    • Noodzaak voor het uitvoeren van een overeenkomst
    • Noodzakelijk voor het nakomen van onze wettelijke verplichtingen
    • Behartigen gerechtvaardigde belangen (verwerking overeenkomst /personeelsadministratie)

Doeleinden van verwerking

LuxeVeranda.nl verwerkt uw persoonsgegevens/bedrijfsgegevens voor:

  • de uitvoering van overeenkomsten, transacties en diensten
  • webshop overeenkomsten
  • relatiebeheer
  • product- en dienstontwikkeling
  • administratieve handelingen
  • het bepalen van strategie en beleid
  • personeelsadministratie

Wij verwerken persoonsgegevens die nodig zijn om de overeenkomst te kunnen nakomen. Deze gegevens zijn verzameld op een overeenkomst of heeft u al met een eerdere overeenkomst doorgegeven. Wij gaan een orderbevestiging sturen en een factuur. Met het geven van een opdracht geeft u tevens toestemming om de door u verstrekte persoonsgegevens te gebruiken voor administratieve verwerking. Zonder deze verwerking kunnen wij u niet van dienst zijn.
Bij het bezoeken van de website zullen zonder uw toestemming geen persoonsgegevens door ons worden verzameld. Wij registreren wel gegevens die geen persoonlijke informatie bevatten. Dit om inzicht te krijgen in de wijze waarop de website wordt gebruikt (cookies).

Verstrekken van persoonsgegevens

Wij hebben uw gegevens nodig om de administratie te voeren, om contact met u op te nemen om onze plichten voortvloeiend uit de gemaakte overeenkomsten te kunnen nakomen, correspondentiegegevens op te slaan en om de dienstverlening te verbeteren.
Indien u geen gegevens zou verstrekken, kunnen wij ons werk niet doen en kunnen wij u niet van dienst zijn. Hierdoor is het verstrekken van persoonsgegevens een voorwaarde bij het aangaan van een overeenkomst met ons.
Daarnaast gebruiken wij uw gegevens om eventueel contact op te nemen om bijvoorbeeld; uw order te bespreken, waar u wellicht prijs op zou kunnen stellen; tevredenheid, aanpassing, aanbiedingen (tenzij u aangegeven heeft dat u geen aanbiedingen e.d. wenst te ontvangen). 

Ontvangers van persoonsgegevens

LuxeVeranda.nl verwerkt uw gegevens in een Database, dit systeem gebruiken wij alleen voor de verwerking en ontwikkeling van onze producten en diensten. Onze database is een onlineservice en is goed beveiligd volgens Europese normen.
Een beperkt deel van persoonsgegevens zullen verstrekt worden aan derden, voor doeleinden die nodig zijn om diensten te kunnen leveren en voor nakoming van de gemaakte overeenkomst. 
Met de “derden” waar wij gebruik van maken om onze diensten te kunnen leveren zijn de nodige (verwerkers)overeenkomsten tot grondslag.

Verstrekking aan derden

Uw persoonsgegevens worden niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming verstrekt aan derden mits dit noodzakelijk is om een betreffende overeenkomst uit te voeren, een bepaalde dienst te verlenen of wanneer de wet dat vereist. Uw persoonsgegevens zullen nooit worden verstrekt aan derden buiten de EU.

Webshop

De persoonsgegevens die u verstrekt via de webshop, zullen niet commercieel gebruikt worden.

De webshop is ontwikkeld met behulp van de software van Designpro. Persoonsgegevens die u ten behoeve van de dienstverlening aan LuxeVeranda.nl beschikbaar stelt, worden met hen gedeeld. Designpro heeft toegang tot uw gegevens om de technische ondersteuning te bieden. Designpro zal uw gegevens ook nooit gebruiken voor een ander doel. 

Designpro is verplicht om passende veiligheidsmaatregelen te nemen op basis van de overeenkomst die wij met hen gesloten hebben. Deze maatregelen bestaan uit een SSL-verbinding, sterke wachtwoorden en beveiligde dataopslag. Designpro houdt rekening met de geldende wettelijke bewaartermijnen voor persoonsgegevens.

Webhosting

Het bedrijf Designpro levert de webhosting- en maildiensten. Designpro kan gegevens verzamelen om verlies en ongeoorloofd gebruik van persoonsgegevens te voorkomen. Hierbij worden geen persoonsgegevens verstrekt.  Designpro is verplicht op grond van de overeenkomst die LuxeVeranda.nl met haar gesloten heeft, alle gegevens geheim te houden.

Betaalsysteem  

Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in de webshop maakt LuxeVeranda.nl gebruik van het platform van Mollie. Zij verwerken uw naw-gegevens en uw betaalgegevens, zoals uw bankrekeningnummer en/of uw creditcardnummer. 
Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Zij behouden zich het recht uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde beveiliging en geheimhouding is van toepassing en uw gegevens worden in alle gevallen goed beschermd. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijn is toegestaan.

Beoordelingen

LuxeVeranda.nl verzamelt geen reviews (beoordelingen) op de site. 

Bewaren gegevens

LuxeVeranda.nl zal uw gegevens bewaren zolang nodig is voor de verwerking van onze overeenkomst en daarna volgens wettelijke termijnen van bewaarplicht in onze archieven.

Bij een sollicitatie zullen persoonsgegevens worden bewaard zolang nodig voor de sollicitatieprocedure.
Indien er geen relatie tot stand komt bij een sollicitatieprocedure, zullen de gegevens verwijderd worden of wij vragen toestemming aan u om uw gegevens langer te mogen bewaren.

Gegevensbeveiliging

LuxeVeranda.nl maakt gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens. Wij maken dan ook gebruik van een SSL-beveiligingscertificaat.

Social Media Buttons

LuxeVeranda.nl heeft een aantal Sociale Media Buttons op haar website staan;

  • Facebook
  • Instagram

Vanaf het moment van gebruiken van de icoontjes die doorlinken naar de betreffende Sociale Media, gelden de desbetreffende privacy-statements.

Cookies

LuxeVeranda.nl maakt gebruik op haar website van cookies, wij verwijzen u naar onze cookiemelder en cookieverklaring op onze website voor meer informatie over cookies.

Verzending en Logistiek

Als u een bestelling bij LuxeVeranda.nl plaatst, is het haar taak om uw bestelling bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van een bezorgdienst voor het uitvoeren van deze leveringen. Het is daarbij noodzakelijk dat uw n.a.w. gegevens met hen gedeeld worden. Deze bezorgdienst gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de opdracht tot levering. In het geval dat er een derde partij ingeschakeld moet worden (bijvoorbeeld in een tijd van drukte), verstrekken wij uw gegevens aan een andere bezorgdienst dan waarmee wij ‘normaal’ werken. Alle bezorgdiensten zijn verplicht uw privacy te waarborgen.

Links naar andere websites

De internetpagina’s van de website bevatten links naar andere websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van websites die niet onder ons beheer vallen. Wij verwijzen u in deze situatie door naar de privacyverklaring van de betreffende website.

Meldplicht datalekken

LuxeVeranda.nl zal in geval van een datalek binnen de website, dit direct melden aan haar webdesignbedrijf. Een datalek is een inbreuk op de beveiliging van persoonsgegevens. Het webdesignbedrijf zal op haar beurt binnen de gestelde termijn een melding doen bij de autoriteit persoonsgegevens. Alle betrokkenen zullen tevens geïnformeerd worden over het datalek en er zal met spoed in kaart worden gebracht welk risico er gelopen wordt met het ontstane datalek.

Indien er een datalek ontstaat via andere wegen, zullen wij daar net zo zorgvuldig mee omgaan als hierboven beschreven, waarbij wij zelf de nodige meldingen zullen doen.

Recht Inzage, rectificatie, wissen en bezwaar

U mag LuxeVeranda.nl vragen om inzage in de gegevens die van u zijn opgeslagen. Ook kunt u ons verzoeken deze gegevens te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen. 
Dit kunt u doen door contact op te nemen via info@luxeveranda.nl.
Na ontvangst van uw verzoek wordt deze getoetst naar wettelijke standaarden voorgaande de gegevens te verwijderen.
U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens of u kunt uw toestemming om gegevens te verwerken intrekken. Wij zullen uw bezwaar/intrekking toetsen, d.w.z. kijken of uw bezwaar de verwerking van de doeleinden niet in gevaar brengt.

Indien u klachten heeft over de verwerking van persoonsgegevens kunt u uw klacht richten aan: autoriteitpersoonsgegevens.nl 

Geautomatiseerde besluitvorming

LuxeVeranda.nl maakt gebruik van geautomatiseerde besluitvorming m.b.t. het toetsen van kredietwaardigheid van haar klanten. Toch is dit niet geheel een automatische besluitvorming, er wordt door ons besloten of er wel of geen onderzoek gedaan wordt naar de kredietwaardigheid voordat er werkzaamheden verricht worden. Indien er een negatief resultaat uit dit onderzoek komt, kunnen wij ervoor kiezen om de overeenkomst te ontbinden. Wij kunnen er ook voor kiezen, in geval van slechte kredietwaardigheid, stapsgewijs werkzaamheden te doen, waarbij betaling vooraf een voorwaarde kan zijn. 

Medewerking strafrechtelijk onderzoek

In bijzondere gevallen kan LuxeVeranda.nl gehouden worden aan een wettelijke verplichting tot het delen van gegevens op verzoek van de overheid. In dergelijke gevallen zullen wij niet anders kunnen dan deze gegevens te delen, maar zij zal zich verzetten voor zo ver de wet dat toestaat.

Wijzigingen

LuxeVeranda.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring, bijvoorbeeld vanwege nieuwe wettelijke ontwikkelingen of onlinediensten. 
De meest recente privacyverklaring kunt u vinden in de footer van onze website: www.luxeveranda.nl.
 

LuxeVeranda.nl logo
LuxeVeranda.nl
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Luxe Veranda

Deponti Pinela Deluxe (1)
Deponti Pinela Deluxe (1)
Tekst - Over ons tekst

Veranda’s, terrasoverkappingen, lamelendaken en vouwdaken op maat voor in iedere tuin

Wilt u het hele jaar door genieten van een veranda op maat in uw tuin? Of het nu om een terrasoverkapping of vrijstaande veranda gaat. Een houten of aluminium veranda. Lamelendak of vouwdak? Zelf plaatsen of laten plaatsen. Wij leveren en bouwen iedere gewenste veranda op maat. Vaak wordt een veranda ook een terras- of tuinoverkapping genoemd. Een veranda is een dak op staanders en dient als verlengstuk van uw woonruimte. Een veranda geeft u vaak meer ruimte zowel binnen als buiten.  Ook een luxe veranda in uw tuin? Maak nu een afspraak om onze showroom te bekijken!

 

LuxeVeranda.nl logo
LuxeVeranda.nl

Klanten Reacties

Veranda small logo

Heeft u het nog niet gevonden?

Copyright © LuxeVeranda.nl Alle rechten voorbehouden - Sitemap

Designpro.nl & Z-IM