Klantenservice

Showroom 

Bent u benieuwd hoe ons werk er in het echt uitziet? Wij hebben een showroom waar wij u dit graag laten zien! Verschillende soorten veranda's hebben wij voor u klaar staan, waarover wij u graag informatie geven. Uiteindelijk kunt u zelf ook nog allerlei aanpassingen aan de veranda's doen, zoals het toevoegen van een zijwand, ledverlichting of glaswanden. Wij leveren namelijk maatwerk, waardoor wij aan veel van uw wensen kunnen voldoen. Onze medewerkers laten u graag weten wat allemaal mogelijk is! U bent van harte welkom in onze showroom die is gelegen in de provincie Utrecht in het plaatsje Kockengen. Bezoek is mogelijk op afspraak. U kunt ons een e-mail sturen of bellen om een afspraak te maken.  

Is er een vergunning nodig voor mijn terrasoverkapping? 
In Nederland mag een terrasoverkapping bijna altijd vergunning-vrij gebouwd worden. Er zijn wel een aantal kleine uitzondering waar u rekening mee dient te houden. Een vergunning voor de overkapping is wel nodig als u:  

  • Een overkapping van meer dan 30 m2 wenst  

  • De overkapping voor meer dan 50% van het tuinoppervlak bestaat  

  • Als woning gebruikt gaat worden  

Daarnaast is het verstandig om rekening te houden met de hoogte en de plaats waar de terrasoverkapping komt te staan. Wanneer de overkapping vanaf de straat zichtbaar is, is het verstandig om dit te informeren bij de gemeente.   

De plaats van mijn terrasoverkapping  

Wij krijgen vaak de vraag wat de juiste positie is voor een terrasoverkapping. Een terrasoverkapping kan zowel aan huis, aan een muur of vrijstaand in de tuin geplaatst worden. Een vrijstaande terrasoverkapping staat op vier palen en heeft geen muurbevestiging nodig. Met een overkapping op maat creëert u een loungeplek in de tuin.   

Montage/ plaatsen van uw veranda 

Wij plaatsen de veranda graag persoonlijk in uw tuin! Neem hiervoor contact met ons op, door ons een e-mail te sturen of te bellen. Onze eigen vakmensen van Luxe Veranda en/ of hoveniersbedrijf Boekelo komen het graag voor u uitvoeren! 

Garantie 

De garantie van onze veranda's en overkappingen is standaard drie jaar. 

Luxe Veranda en Hoveniersbedrijf Boekelo 

Luxe Veranda is een handelsnaam van Hoveniersbedrijf Boekelo.

Staat uw vraag er niet tussen? 

Neem contact met ons op door een e-mail te sturen of bel ons tijdens de openingstijden: ma t/m za van 8:00 uur - 18:00 uur.  

 

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Luxe Veranda

Deponti Pinela Deluxe (1)
Deponti Pinela Deluxe (1)

Veranda’s, terrasoverkappingen, lamelendaken en vouwdaken op maat voor in iedere tuin

Wilt u het hele jaar door genieten van een veranda op maat in uw tuin? Of het nu om een terrasoverkapping of vrijstaande veranda gaat. Een houten of aluminium veranda. Lamelendak of vouwdak? Zelf plaatsen of laten plaatsen. Wij leveren en bouwen iedere gewenste veranda op maat. Vaak wordt een veranda ook een terras- of tuinoverkapping genoemd. Een veranda is een dak op staanders en dient als verlengstuk van uw woonruimte. Een veranda geeft u vaak meer ruimte zowel binnen als buiten.  Ook een luxe veranda in uw tuin? Maak nu een afspraak om onze showroom te bekijken!

 

Klanten Reacties

Veranda small logo

Heeft u het nog niet gevonden?

Copyright © LuxeVeranda.nl Alle rechten voorbehouden - Sitemap

Designpro.nl & Z-IM