Tekst - Klantenservice

Klantenservice

Openingstijden showroom:

I.v.m. met de corona maatregelen is de showroom alleen open op afspraak. Wilt u een afspraak maken, stuur ons een e-mail of bel ons.

Is er een vergunning nodig voor een terrasoverkapping: 

In Nederland mag een terrasoverkapping bijna altijd vergunning-vrij gebouwd worden. Er zijn wel een aantal kleine uitzondering waar u rekening mee dient te houden. Een vergunning voor de overkapping is wel nodig als u: 

  • Een overkapping van meer dan 30 m2 wenst 

  • De overkapping voor meer dan 50% van het tuinoppervlak beslaat 

  • Als woning gebruikt gaat worden 

Daarnaast is het verstandig om rekening te houden met de hoogte en de plaats waar de terrasoverkapping komt te staan. Wanneer de overkapping vanaf de straat zichtbaar is, is het verstandig om dit te informeren bij de gemeente.  

De plaats van mijn terrasoverkapping 

Wij krijgen vaak de vraag wat de juiste positie is voor een terrasoverkapping. Een terrasoverkapping kan zowel aan huis, aan een muur of vrijstaand in de tuin geplaatst worden. Een vrijstaande terrasoverkapping staat op vier palen en heeft geen muurbevestiging nodig. Met een overkapping op maat creëert u een loungeplek in de tuin.  

Garantie:

Standaard 3 jaar.

Montage/plaatsen van uw veranda:

Dat kan. Neem hiervoor contact met ons op. Onze eigen vakmensen van LuxeVeranda en/of hoveniersbedrijf Boekelo komen dat uitvoeren.

Samenwerking tussen onze 2 bedrijven:

LuxeVeranda is een handelsnaam van Hoveniersbedrijf Boekelo (www.hoveniersbedrijfboekelo.nl)

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem contact op met ons via de e-mail: info@luxeveranda.nl of bel ons tijdens de openingstijden: ma t/m za van 8:00 uur - 18:00 uur

 

LuxeVeranda.nl logo
LuxeVeranda.nl
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Luxe Veranda

Deponti Pinela Deluxe (1)
Deponti Pinela Deluxe (1)
Tekst - Over ons tekst

Veranda’s, terrasoverkappingen, lamelendaken en vouwdaken op maat voor in iedere tuin

Wilt u het hele jaar door genieten van een veranda op maat in uw tuin? Of het nu om een terrasoverkapping of vrijstaande veranda gaat. Een houten of aluminium veranda. Lamelendak of vouwdak? Zelf plaatsen of laten plaatsen. Wij leveren en bouwen iedere gewenste veranda op maat. Vaak wordt een veranda ook een terras- of tuinoverkapping genoemd. Een veranda is een dak op staanders en dient als verlengstuk van uw woonruimte. Een veranda geeft u vaak meer ruimte zowel binnen als buiten.  Ook een luxe veranda in uw tuin? Maak nu een afspraak om onze showroom te bekijken!

 

LuxeVeranda.nl logo
LuxeVeranda.nl

Klanten Reacties

Veranda small logo

Heeft u het nog niet gevonden?

Copyright © LuxeVeranda.nl Alle rechten voorbehouden - Sitemap

Designpro.nl & Z-IM