Overzicht

Ons assortiment

Bij Luxe Veranda kunnen wij veel voor uw tuin betekenen. Wij leveren allerlei soorten veranda's op maat en kunnen deze op verzoek ook bij u komen plaatsen. Waarom u ook een veranda in uw tuin moet hebben? Door het hebben van een veranda kunt u vaker en langer in uw tuin zitten. Bij een felle zon en een warme temperatuur kunt u genieten van de schaduw die de veranda creëert. Tijdens de zomeravonden blijft de warmte langer hangen onder de veranda, waardoor u tot laat in de avond nog in de tuin kan zitten. Bij iets mindere temperaturen of regen kunt u alsnog onder uw veranda zitten, met bijvoorbeeld een heater die voor de warmte zorgt. Deze luxe creëren wij bij Luxe Veranda graag voor u! 

Terrasoverkappingen 

Een terrasoverkapping is een mooie aanvulling van uw huis en tuin. Eigenlijk is een terrasoverkapping een verlengde van uw huis. U stapt uw huis uit en voelt en ruikt de buitenlucht, terwijl u toch nog warm en overdekt zit. Hierbij bent u beschermt tegen regen en felle zon. Bij Luxe Veranda zijn er verschillende mogelijkheden als het gaat om terrasoverkappingen. Zo is dit mogelijk van zowel aluminium als van hout en kunt u ook voor een vouwdak kiezen voor als u ook graag in de zon zit.  

Glazen schuifwanden 

Geniet van uw tuin ongeacht de verschillende weersomstandigheden door voor glazen schuifwanden te kiezen. Door de glazen schuifwanden dicht te doen, kunt u hier ook met mindere temperaturen zitten. Als de temperaturen stijgen, kunt u de schuifwanden weer opendoen. Hierdoor kunt u optimaal genieten van uw tuin en uw overkapping.  

Buitenmeubelen 

Om uw terras met overkapping helemaal compleet te maken, maken wij ook buitenmeubelen op maat. Denk dan aan banken, tafels, stoelen en loungesets. Doordat wij deze helemaal op maat maken, passen deze mooi op uw terras doordat deze de perfecte afmetingen hebben.  

Accessoires 

Voorzie van de nodige gemakken door gebruik te maken van accessoires. Als het donker wordt, maar u wel nog graag onder uw veranda wilt zitten, zijn inbouw spotjes de perfecte oplossing. Inbouw spotjes zorgen voor een gezellige sfeer, waardoor u nog liever onder de veranda gaat zitten. Als u ook graag met mindere temperaturen onder uw veranda zit, is het niet een onnodige luxe om een heater op te hangen. Vooral onder een overkapping met glazen schuifwanden is een heater de ideale oplossing. Hierdoor kunt u namelijk zelfs in de winter onder uw overkapping zitten. Gezellige sfeer gegarandeerd!  

Montage 

Naast dat wij de veranda's leveren, kunnen wij deze ook bij u komen monteren. Onze goed opgeleide en gedisciplineerde vakmensen doen dit graag voor u. Wij hebben dan ook een uitgebreid modern machinepark om kwalitatief en efficiënt te werk te gaan.  

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Luxe Veranda

Deponti Pinela Deluxe (1)

Profiteer nu van GRATIS persoonlijk advies!
 

Veranda specialist Small logo
Veranda small logo

Heeft u het nog niet gevonden?

© LuxeVeranda.nl Alle rechten voorbehouden - Sitemap

Designpro.nl & Z-IM