Tekst - Over ons

Wie is LuxeVeranda.nl? 

LuxeVeranda.nl is een handelsnaam van hoveniersbedrijf Boekelo. (www.hoveniersbedrijfboekelo.nl) Als professioneel en enthousiast hoveniersbedrijf voeren wij (bijna) alle soorten tuinwerkzaamheden uit. Wat begon als klein bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vertrouwde onderneming met een brede klantenkring in de omgeving van De Meern. Voor diverse opdrachtgevers, van bedrijven en instellingen tot particulieren, verzorgen wij talloze diensten. Van onderhoud tot de meest modernste, technische projectenen bouwen wij al jaren o.a. veranda's, carport, pergola's, schuren, buitenkeukens. Eigenlijk alles wat u kunt bedenken voor in uw tuin kunnen wij realiseren. We merkten steeds vaker dat mensen niet weten dat een hoveniersbedrijf ook veranda's bouwt. Vandaar dat wij de keus hebben gemaakt om dit onderdeel van ons bedrijf uit te lichten in LuxeVeranda.nl. Koopt u bij LuxeVeranda.nl en wilt u hem geplaatst hebben, dan komen onze medewerkers van LuxeVeranda.nl en/of hoveniersbedrijf Boekelo, die graag bij u plaatsen.

LuxeVeranda.nl levert veranda's. Dit kan van aluminium of hout zijn. Aluminiumbouw kunt u vinden in onze webshop. Houtbouw bieden wij aan op maat (via een offerte). Zoekt u een accessoires voor uw tuin of een buitenmeubel? Dan bent u bij ons aan het goede adres. 

LuxeVeranda.nl plaatst veranda’s. Met goed opgeleide, gedisciplineerde vakmensen en een uitgebreid modern machinepark wordt bij ons kwalitatief en efficiënt gewerkt. We hebben een showroom waar u de verschillende veranda's, terrasoverkappingen, vouwdaken en lamellendaken kunt zien. Wilt u een glazen schuifpui, verlichting of een keuken erin, ook dat zijn mogelijkheden die wij bieden.

Heef u specifieke wensen voor uw veranda? Dat is geen probleem, u heeft een ruime keuze uit materialen en afwerkingen, kies bijvoorbeeld voor ingebouwde ledverlichting of een veranda met houtkachel, glazen schuifpui, een buitenkeuken of bar. Dankzij onze vakmannen zijn de mogelijkheden oneindig en is niks te gek! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw veranda! 

Groet team LuxeVeranda.nl en hoveniersbedrijf Boekelo

LuxeVeranda.nl logo
LuxeVeranda.nl
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Luxe Veranda

Deponti Pinela Deluxe (1)
Deponti Pinela Deluxe (1)
Tekst - Over ons tekst

Veranda’s, terrasoverkappingen, lamelendaken en vouwdaken op maat voor in iedere tuin

Wilt u het hele jaar door genieten van een veranda op maat in uw tuin? Of het nu om een terrasoverkapping of vrijstaande veranda gaat. Een houten of aluminium veranda. Lamelendak of vouwdak? Zelf plaatsen of laten plaatsen. Wij leveren en bouwen iedere gewenste veranda op maat. Vaak wordt een veranda ook een terras- of tuinoverkapping genoemd. Een veranda is een dak op staanders en dient als verlengstuk van uw woonruimte. Een veranda geeft u vaak meer ruimte zowel binnen als buiten.  Ook een luxe veranda in uw tuin? Maak nu een afspraak om onze showroom te bekijken!

 

LuxeVeranda.nl logo
LuxeVeranda.nl

Klanten Reacties

Veranda small logo

Heeft u het nog niet gevonden?

Copyright © LuxeVeranda.nl Alle rechten voorbehouden - Sitemap

Designpro.nl & Z-IM