Deponti Verdeca (16)

Aluminium terrasoverkapping / lammelendaken / vouwdaken

Bekijk onze aluminium terrasoverkappingen

IMG_4105

Luxe Veranda maakt uw veranda op maat!

Of het nu om een terrasoverkapping of vrijstaande veranda gaat, wij bouwen iedere gewenste veranda op maat. Ook een luxe veranda in uw tuin?

IMG_4112

Houten veranda's / terrasoverkappingen

Bekijk onze houten veranda's

Over ons 

Professioneel en enthousiast hoveniersbedrijf 

LuxeVeranda.nl is een handelsnaam van Hoveniersbedrijf Boekelo. Als professioneel en enthousiast hoveniersbedrijf voeren wij (bijna) alle soorten tuinwerkzaamheden uit. Wat begon als klein bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vertrouwde onderneming met een brede klantenkring in de omgeving van De Meern. Voor diverse opdrachtgevers, van bedrijven en instellingen tot particulieren, verzorgen wij talloze diensten. Van onderhoud tot de meest modernste, technische projecten bouwen wij al jaren veranda's, carports, pergola's, schuren en buitenkeukens. Eigenlijk alles wat u kunt bedenken voor in uw tuin kunnen wij realiseren! 

Hoveniersbedrijf dat ook veranda's bouwt 

We merkten steeds vaker dat mensen niet weten dat een hoveniersbedrijf ook veranda's bouwt. Vandaar dat wij de keus hebben gemaakt om dit onderdeel van ons bedrijf uit te lichten in LuxeVeranda.nl. Koopt u bij LuxeVeranda.nl en wilt u deze geplaatst hebben? Dan komen onze medewerkers van LuxeVeranda.nl en/ of hoveniersbedrijf Boekelo die graag bij u plaatsen! 

Wij leveren allerlei soorten veranda's en accessoires 

LuxeVeranda.nl levert allerlei soorten veranda's. Dit kan van aluminium of van hout zijn. Aluminiumbouw kunt u vinden in onze webshop. Houtbouw bieden wij aan op maat (via een offerte). Zoekt u een accessoires voor uw tuin of een buitenmeubel? Dan bent u bij ons aan het goede adres.  

Wij kunnen de veranda ook voor u plaatsen 

LuxeVeranda.nl plaatst ook veranda’s. Met goed opgeleide en gedisciplineerde vakmensen en een uitgebreid modern machinepark, wordt bij ons kwalitatief en efficiënt gewerkt. We hebben een showroom waar u de verschillende veranda's, terrasoverkappingen, vouwdaken en lamellendaken kunt zien. Wilt u een glazen schuifpui, verlichting of een keuken erin? Ook dat zijn mogelijkheden die wij bieden. 

Wij komen u graag tegemoet in uw wensen! 

Heeft u specifieke wensen voor uw veranda? Dat is geen probleem! U heeft hierbij een ruime keuze uit materialen en afwerkingen. Kies bijvoorbeeld voor ingebouwde ledverlichting of een veranda met houtkachel, glazen schuifpui, een buitenkeuken of bar. Dankzij onze vakmannen zijn de mogelijkheden oneindig en is niks te gek! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw veranda!  

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Luxe Veranda

Deponti Pinela Deluxe (1)

Veranda’s, terrasoverkappingen, lamelendaken en vouwdaken op maat voor in iedere tuin

Wilt u het hele jaar door genieten van een veranda op maat in uw tuin? Of het nu om een terrasoverkapping of vrijstaande veranda gaat. Een houten of aluminium veranda. Lamelendak of vouwdak? Zelf plaatsen of laten plaatsen. Wij leveren en bouwen iedere gewenste veranda op maat. Vaak wordt een veranda ook een terras- of tuinoverkapping genoemd. Een veranda is een dak op staanders en dient als verlengstuk van uw woonruimte. Een veranda geeft u vaak meer ruimte zowel binnen als buiten.  Ook een luxe veranda in uw tuin? Maak nu een afspraak om onze showroom te bekijken!

 

Veranda small logo

Heeft u het nog niet gevonden?

© LuxeVeranda.nl Alle rechten voorbehouden - Sitemap

Designpro.nl & Z-IM