Ruilen en Routerneren

Bedenktijd/retour

U heeft na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten variëren per product en kunt u bij ons opvragen of raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via admin@luxeveranda.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met admin@luxeveranda.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met admin@luxeveranda.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Uitzonderingen:

Enkele van de producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De koop is hiermee na succesvolle (aan)betaling definitief.
Producten die (deels) gemonteerd zijn door ons of derde partij kunnen niet geretourneerd worden.

Producten uit onderstaande categorieën worden op maat en naar specificaties van de opdrachtgever gemaakt en vallen daarom buiten het herroepingsrecht:

  • Terrasoverkapping: indien maatwerk wordt geselecteerd,
  • Glaswanden: elke glaswand is maatwerk,
  • Schuifpui: elke schuifpui is maatwerk,
  • Vouwwanden: elke vouwwand is maatwerk,
  • Overige en Aanbiedingen: alle vormen van glas, zonwering en “one off” producten.
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Luxe Veranda

Deponti Pinela Deluxe (1)

Profiteer nu van GRATIS persoonlijk advies!
 

Veranda specialist Small logo
Veranda small logo

Heeft u het nog niet gevonden?

© LuxeVeranda.nl Alle rechten voorbehouden - Sitemap

Designpro.nl & Z-IM