Productomschrijving

Terrasoverkapping Bosco; Onze bestseller, kies uw eigen uitstraling!

De Bosco terrasoverkapping is perfect afgewerkt en biedt een breed scala aan keuzes in de afwerking, zoals de afwerking van de gootlijst en de uitstraling van de staanders. U kunt de Bosco daardoor helemaal afstemmen op uw stijl, smaak en voorkeuren. Daarmee zorgt u voor een perfecte match met uw huis en tuin.

Standaard is de Bosco leverbaar in een breedte van 4, 5, 6 en 7 meter uit één stuk. De overkapping is standaard leverbaar met een daarbij horende uitval diepte van 2.5, 3, 3.5, en 4 meter. Het is uiteraard mogelijk alle afmetingen op maat te laten maken door ons. Door ons modulaire systeem zijn de mogelijkheden met de Bosco oneindig en passend in elke situatie en iedere stijl.

Het beste aan huis omdat:

­ De beste prijs­kwaliteit verhouding in de markt ­ Optimale keuzevrijheid op het gebied van uitstraling en mogelijkheden ­ De overkapping is koppelbaar waardoor de Bosco oneindig kan worden verbreed. 

  

Productspecificaties

Afmetingbreedte / uitval in mm
Kleur aluminiumAntraciet (RAL7024), Zwart (RAL9005), Verkeerswit (RAL9016), Crème wit (RAL9001)
GootRond of klassiek
StaandersHalfrond of vierkant, met of zonder voetplaat
DakbedekkingPolycarbonaat (opaal/helder)
DakbedekkingPolycarbonaat ultra helder of solar control beide beschikbaar. Graag via offerte aanvragen in verband met meerprijs per m2

Veel gestelde vragen

Bosco terrasoverkapping


Bij 6000 mm dient u zelf de liggers voldoende te versterken om de uitval te realiseren. De standaard 6000 mm door ons geleverde liggers zijn niet verstevigd. Deze dient u zelf te verstevigen voor de juiste toepassing. Wij zijn niet aansprakelijk voor verkeerd gebruik van onze producten.

Polycarbonaat ultra helder of solar control beide beschikbaar. Graag via offerte aanvragen in verband met meerprijs per m2

 

1.500,64 In stock

Andere bekeken ook

Offerte aanvragen

Bosco terrasoverkapping

Bosco terrasoverkapping

Contactgegevens
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Eerder bekeken

Veranda small logo

Heeft u het nog niet gevonden?

© LuxeVeranda.nl Alle rechten voorbehouden - Sitemap

Designpro.nl & Z-IM