Productomschrijving

Terrasoverkapping Nebbiolo; Slank, elegant en voor een zeer scherpe prijs

De Nebbiolo is een overkapping met een tijdloos en slank design. Daarnaast is de Nebbiolo ook constructief zwaarder uitgevoerd dan gebruikelijk binnen deze voordelige prijsklasse. De tussenliggers zijn namelijk voorzien van aluminium in plaats van rubber bovenlijsten, waardoor de overkapping zeer stevig is. Dat maakt dat de Nebbiolo uitblinkt in kwaliteit én prijs. Kortom: De Nebbiolo heeft een elegant en slank design en is een absolute krachtpatser in zijn prijsklasse!

Deze overkapping is standaard leverbaar in een breedtemaat van 4, 5 of 6 meter en heeft een uitval van 2.5, 3 of 3.5 meter diep. De Nebbiolo is verkrijgbaar in de kleuruitvoeringen crème wit en antraciet grijs en wordt geleverd met een polycarbonaat dakbedekking; een kwalitatief en duurzaam materiaal met een tijdloos uiterlijk. De dakbedekking is er in de uitvoeringen opaal, helder, ultra helder en solar control; een hitte­werende variant.

Het beste aan huis omdat:

- Aluminium bovenlijsten ­ 

- Elegant en slank design ­

- Krachtpatser in zijn prijsklasse

 

Productspecificaties

Afmetingbreedte / uitval in mm
Kleur aluminiumCrème wit (Ral9001) Antraciet (RAL7024)
GootHalfrond
StaandersVierkant
DakbedekkingPolycarbonaat (opaal/helder)
DakbedekkingPolycarbonaat ultra helder of solar control beide beschikbaar. Graag via offerte aanvragen in verband met meerprijs per m2

Veel gestelde vragen

Andere bekeken ook

Nebbiolo terrasoverkapping


Polycarbonaat ultra helder of solar control beide beschikbaar. Graag via offerte aanvragen in verband met meerprijs per m2

 

1.104,25 In stock

Offerte aanvragen

Nebbiolo terrasoverkapping

Nebbiolo terrasoverkapping

Contactgegevens
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Eerder bekeken

Luxe Veranda

Deponti Pinela Deluxe (1)
Deponti Pinela Deluxe (1)

Veranda’s, terrasoverkappingen, lamelendaken en vouwdaken op maat voor in iedere tuin

Wilt u het hele jaar door genieten van een veranda op maat in uw tuin? Of het nu om een terrasoverkapping of vrijstaande veranda gaat. Een houten of aluminium veranda. Lamelendak of vouwdak? Zelf plaatsen of laten plaatsen. Wij leveren en bouwen iedere gewenste veranda op maat. Vaak wordt een veranda ook een terras- of tuinoverkapping genoemd. Een veranda is een dak op staanders en dient als verlengstuk van uw woonruimte. Een veranda geeft u vaak meer ruimte zowel binnen als buiten.  Ook een luxe veranda in uw tuin? Maak nu een afspraak om onze showroom te bekijken!

 

Klanten Reacties

Veranda small logo

Heeft u het nog niet gevonden?

Copyright © LuxeVeranda.nl Alle rechten voorbehouden - Sitemap

Designpro.nl & Z-IM