Productomschrijving

Terrasoverkapping Giallo; Strak, robuust en karakteristiek

De Giallo terrasoverkapping is te herkennen aan zijn strakke robuuste uiterlijk en is voorzien van een extra staal verstevigde gootprofiel. Deze extra versteviging maakt het mogelijk om de Giallo op slechts twee staanders uit te voeren met een overspanning van tot maar liefst 6 meter. Deze maximale overspanning op twee staanders is wat de Giallo uniek maakt. Het resultaat is maximaal genieten met een vrij en open uitzicht.

De Giallo is verkrijgbaar in drie RAL kleuruitvoeringen: crème wit, verkeerswit en antraciet grijs. De dakbedekking is gemaakt van polycarbonaat, waarbij u kunt kiezen voor verschillende soorten polycarbonaat, afhankelijk van uw wensen.

Het beste aan huis omdat:

- Overkapping met strak en robuust design ­

- Verstevigd gootprofiel ­

- Zes meter overspanning op twee staanders

 

Productspecificaties

Afmetingbreedte / uitval in mm
Kleur aluminiumAntraciet (RAL7024), Zwart (RAL9005), Verkeerswit (RAL9016), Crème wit (RAL9001)
GootRecht
StaandersRechthoekig (tweedelig zonder voetplaat)
DakbedekkingPolycarbonaat (opaal/helder)
DakbedekkingPolycarbonaat ultra helder of solar control beide beschikbaar. Graag via offerte aanvragen in verband met meerprijs per m2

Veel gestelde vragen

Andere bekeken ook

Giallo terrasoverkapping polycarbonaat


Bij 6000 mm dient u zelf de liggers voldoende te versterken om de uitval te realiseren. De standaard 6000 mm door ons geleverde liggers zijn niet verstevigd. Deze dient u zelf te verstevigen voor de juiste toepassing. Wij zijn niet aansprakelijk voor verkeerd gebruik van onze producten.

Polycarbonaat ultra helder of solar control beide beschikbaar. Graag via offerte aanvragen in verband met meerprijs per m2

 

1.923,78 In stock

Offerte aanvragen

Giallo terrasoverkapping polycarbonaat

Giallo terrasoverkapping polycarbonaat

Contactgegevens
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Eerder bekeken

Luxe Veranda

Deponti Pinela Deluxe (1)

Veranda’s, terrasoverkappingen, lamelendaken en vouwdaken op maat voor in iedere tuin

Wilt u het hele jaar door genieten van een veranda op maat in uw tuin? Of het nu om een terrasoverkapping of vrijstaande veranda gaat. Een houten of aluminium veranda. Lamelendak of vouwdak? Zelf plaatsen of laten plaatsen. Wij leveren en bouwen iedere gewenste veranda op maat. Vaak wordt een veranda ook een terras- of tuinoverkapping genoemd. Een veranda is een dak op staanders en dient als verlengstuk van uw woonruimte. Een veranda geeft u vaak meer ruimte zowel binnen als buiten.  Ook een luxe veranda in uw tuin? Maak nu een afspraak om onze showroom te bekijken!

 

Veranda small logo

Heeft u het nog niet gevonden?

© LuxeVeranda.nl Alle rechten voorbehouden - Sitemap

Designpro.nl & Z-IM