houtkachel

Houtkachel onder uw houten veranda? Alles is mogelijk bij Luxe Veranda

Een trend die we steeds meer terug zien in de tuinen van tegenwoordig. Namelijk de huiselijke woonkamer sfeer ook in de tuin terug laten komen. Zo kan bijvoorbeeld een houtkachel zeker voor deze huiselijk sfeer zorgen. Zowel voor het aanzien van een knapperend houtvuurtje, als voor de warmte die de houtkachel gelijktijdig produceert. Beide onderdelen zorgen echt voor een huiselijke sfeer. Een houtkachel onder uw houten veranda laat u dan ook sneller buiten zitten. Is het net iets te koud? Steek dan de kachel aan en kruip onder een dekentje. Schenk een drankje in en gezelligheid is gegarandeerd!

Een houten veranda met houtkachel laten bouwen door Luxe Veranda

U kunt niet zomaar een houtkachel onder uw houten veranda of accessoires plaatsen. Dit moet vakkundig worden gedaan, omdat een houten veranda aan verschillende eisen moet voldoen. Zo moet er minimaal één zijde open zijn en de houtkachel mag niet op een houten ondergrond staan. Deze en de andere eisen zijn bij Luxe Veranda duidelijk. Hierdoor nemen we u zorgen uit handen en gebruiken onze kennis/ vakkundigheid bij het veilig plaatsen van de houtkachel onder uw houten veranda. Maar waarom zou u kiezen voor Luxe Veranda en voor het bouwen van uw veranda inclusief een houtkachel? De veranda’s die we bouwen zijn geheel op maat gemaakt en zijn van de beste houtkwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat uw veranda goed past bij de stijl van uw woning, waardoor het niet opvalt dat de veranda op een later moment gebouwd is.

Oneindige mogelijkheden bij Luxe Veranda

Wilt u graag een houten veranda in het wit? Dan is dit geen enkel probleem, de veranda kan in iedere gewenste kleur geleverd worden. Of het nu gaan om een veranda aan huis of een vrijstaande veranda. Luxe Veranda staat voor u klaar en komt u graag tegemoet in al uw wensen. U heeft bij ons dan ook een ruime keuze uit houtsoorten en afwerkingen. Dankzij onze vakmannen zijn de mogelijkheden oneindig en niets is te gek! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw houten veranda!

Neem contact op

LuxeVeranda.nl logo
LuxeVeranda.nl

Stel uw vraag

Houten veranda | houtkachel

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Luxe Veranda

Deponti Pinela Deluxe (1)

Veranda’s, terrasoverkappingen, lamelendaken en vouwdaken op maat voor in iedere tuin

Wilt u het hele jaar door genieten van een veranda op maat in uw tuin? Of het nu om een terrasoverkapping of vrijstaande veranda gaat. Een houten of aluminium veranda. Lamelendak of vouwdak? Zelf plaatsen of laten plaatsen. Wij leveren en bouwen iedere gewenste veranda op maat. Vaak wordt een veranda ook een terras- of tuinoverkapping genoemd. Een veranda is een dak op staanders en dient als verlengstuk van uw woonruimte. Een veranda geeft u vaak meer ruimte zowel binnen als buiten.  Ook een luxe veranda in uw tuin? Maak nu een afspraak om onze showroom te bekijken!

 

Veranda small logo

Heeft u het nog niet gevonden?

© LuxeVeranda.nl Alle rechten voorbehouden - Sitemap

Designpro.nl & Z-IM