houtkachel

Houtkachel onder uw houten veranda? Alles is mogelijk bij Luxe Veranda 

Een trend die steeds meer wordt teruggezien in de tuinen van tegenwoordig, is het huiselijk woonkamer sfeer ook in de tuin terug te laten komen. Een houtkachel kan zeker voor deze huiselijke sfeer zorgen. Zowel voor het aanzien van een knapperend houtvuurtje, als voor de warmte die de houtkachel gelijktijdig produceert. Beide zorgt voor dat echte huiselijk sfeertje. Een houtkachel onder uw houten veranda laat u dan ook sneller buiten zitten. Is het nét iets te koud? Steek de kachel aan, kruip onder een dekentje en schenk een drankje in. Gezelligheid gegarandeerd!  

Een houten veranda met houtkachel laten bouwen door Luxe Veranda 

U kunt niet zomaar een houtkachel onder uw houten veranda plaatsen. Dit moet vakkundig worden gedaan, omdat de houten veranda aan verschillende eisen moet voldoen. Zo moet er minimaal één zijde open zijn en mag de houtkachel niet op een houten ondergrond staan. Deze en de andere eisen zijn ons bij Luxe Veranda duidelijk. Hierdoor nemen wij deze zorgen u uithanden en gebruiken wij onze kennis en vakkundigheid bij het veilig plaatsen van de houtkachel onder uw houten veranda. Waarom kiezen voor Luxe Veranda voor het bouwen van uw veranda inclusief houtkachel? De veranda’s die wij bouwen zijn op maat gemaakt en zijn van de beste kwaliteit hout.  Wij vinden het belangrijk dat uw veranda goed past bij de stijlen van uw woonhuis, waardoor het niet opvalt dat de veranda op een later moment gebouwd is.  

Oneindige mogelijkheden bij Luxe Veranda 

Wilt u graag een houten veranda in het wit? Dat is geen probleem, de veranda kan in iedere gewenste kleur geleverd worden. Of het nu gaat om een veranda aan huis of een vrijstaande veranda, Luxe Veranda staat voor u klaar en komt u graag tegemoet in uw wensen. U heeft bij ons dan ook een ruime keuze uit houtsoorten en afwerkingen. Dankzij onze vakmannen zijn de mogelijkheden oneindig en is niks te gek! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw houten veranda! 

Neem contact op

LuxeVeranda.nl logo
LuxeVeranda.nl

Stel uw vraag

Houten veranda | houtkachel

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Luxe Veranda

Deponti Pinela Deluxe (1)
Deponti Pinela Deluxe (1)

Veranda’s, terrasoverkappingen, lamelendaken en vouwdaken op maat voor in iedere tuin

Wilt u het hele jaar door genieten van een veranda op maat in uw tuin? Of het nu om een terrasoverkapping of vrijstaande veranda gaat. Een houten of aluminium veranda. Lamelendak of vouwdak? Zelf plaatsen of laten plaatsen. Wij leveren en bouwen iedere gewenste veranda op maat. Vaak wordt een veranda ook een terras- of tuinoverkapping genoemd. Een veranda is een dak op staanders en dient als verlengstuk van uw woonruimte. Een veranda geeft u vaak meer ruimte zowel binnen als buiten.  Ook een luxe veranda in uw tuin? Maak nu een afspraak om onze showroom te bekijken!

 

Klanten Reacties

Veranda small logo

Heeft u het nog niet gevonden?

Copyright © LuxeVeranda.nl Alle rechten voorbehouden - Sitemap

Designpro.nl & Z-IM