Houten veranda

Houten veranda op maat 

Wanneer u kiest voor een veranda bij u thuis geeft dit niet alleen meer leefplezier, maar verlengt dit ook het buitenseizoen om met vrienden en familie te genieten in de tuin. Wilt u ook graag een houten veranda bij uw huis? Luxeveranda.nl maakt uw houten veranda op maat, geheel naar uw wens. Na een gesprek met u over de wensen van uw veranda zullen wij een ontwerp voor u maken. Hierbij richten wij ons naast uw huis ook op de tuin en de omgeving.  Zo past uw houten veranda perfect in uw omgeving. Doordat wij gebruik maken van duurzame materialen en stevige constructies kunnen wij een lange levensduur garanderen.  

Een houten veranda laten bouwen door Luxeveranda.nl 

Waarom kiezen voor Luxeveranda.nl voor het bouwen van uw veranda? Bij Luxeveranda.nl zijn alle veranda’s die wij maken op maat gemaakt en van de beste kwaliteit. Een veranda is eigenlijk het broertje van uw woonhuis, kleiner maar zeker niet minder. Wij vinden het dan ook belangrijk dat een veranda nauwgezet bij het huis hoort, dat het niet opvalt dat deze later is bijgebouwd. Alle veranda’s zijn anders, de veranda’s van Luxeveranda.nl worden uitsluitend gemaakt door gespecialiseerde vakmannen. Bij ons kunt u dus terecht voor vakwerk van hoge kwaliteit en houtsoorten van de beste kwaliteit! 

Een veranda van hout heeft niet alleen een mooie robuuste uitstraling, maar heeft ook een lange levensduur. Daarnaast kan een houten veranda ook geschilderd worden in de gewenste kleur. Bijvoorbeeld een witte veranda, volledig naar uw wensen. Of het nu gaat om een veranda aan huis of een vrijstaande veranda, wij zullen aan de hand van uw wensen een prachtige houten veranda realiseren!  

De mogelijkheden van Luxeveranda.nl 

De mogelijkheden bij Luxeveranda.nl zijn oneindig. Wij maken de veranda volledig naar uw wens. U heeft de keuze uit verschillende houtsoorten en verschillende dakbedekkingen. Ook heeft u bij ons de mogelijkheid om ledverlichting in te laten bouwen of een veranda met een houtkachel.  

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

LuxeVeranda.nl logo
LuxeVeranda.nl

Stel uw vraag

Houten veranda

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Luxe Veranda

Deponti Pinela Deluxe (1)
Deponti Pinela Deluxe (1)
Tekst - Over ons tekst

Veranda’s, terrasoverkappingen, lamelendaken en vouwdaken op maat voor in iedere tuin

Wilt u het hele jaar door genieten van een veranda op maat in uw tuin? Of het nu om een terrasoverkapping of vrijstaande veranda gaat. Een houten of aluminium veranda. Lamelendak of vouwdak? Zelf plaatsen of laten plaatsen. Wij leveren en bouwen iedere gewenste veranda op maat. Vaak wordt een veranda ook een terras- of tuinoverkapping genoemd. Een veranda is een dak op staanders en dient als verlengstuk van uw woonruimte. Een veranda geeft u vaak meer ruimte zowel binnen als buiten.  Ook een luxe veranda in uw tuin? Maak nu een afspraak om onze showroom te bekijken!

 

LuxeVeranda.nl logo
LuxeVeranda.nl

Klanten Reacties

Veranda small logo

Heeft u het nog niet gevonden?

Copyright © LuxeVeranda.nl Alle rechten voorbehouden - Sitemap

Designpro.nl & Z-IM