Houten veranda

Houten veranda op maat

Door te kiezen voor een houten veranda in uw tuin, kan u genieten van meerdere voordelen. Op de warmere dagen blijft de warmte langer onder de veranda hangen, waardoor u zelfs tot in de late uurtjes zonder het koud te hebben onder uw veranda kan zitten. Daarnaast beschermd een houten veranda u natuurlijk tegen te veel zonlicht en kunt u bij de echt warme dagen lekker in de schaduw zitten. Met de veranderende weersomstandigheden in ons land is het ook een bijkomend voordeel dat de houten veranda u beschermt tegen plotselinge regenval. Hierdoor kunt u bij de verschillende weersomstandigheden toch genieten van de buitenlucht! Ook zorgt een houten veranda voor sfeer in uw tuin. Maak het gezellig door bijvoorbeeld ingebouwde spotjes erin te plaatsen en een heater om er zelfs bij mindere temperaturen te kunnen zitten.

Geniet met een houten veranda dus van de volgende voordelen:

  • Warmte blijft onder de houten veranda hangen
  • De houten veranda beschermt u tegen de zon
  • De houten veranda laat u niet natregenen
  • De houten veranda zorgt voor sfeer

Een houten veranda die voldoet aan uw wensen

Bij Luxe Veranda staan wij graag voor u klaar om u te voorzien in uw wensen. Wij bouwen de houten veranda op maat, waardoor er talloze mogelijkheden zijn. Wij denken namelijk van begin tot eind met u mee en nemen alle vervelende taken voor u uit handen. Na een gesprek met u over de wensen van uw veranda, zullen wij een ontwerp voor u maken. Wij zorgen voor een ontwerp waarin u veel inspraak heeft. Hierbij geven wij ook ons advies hoe de houten veranda het beste eruit kan zien voor een mooi geheel met zowel uw huis als uw tuin. Hierbij richten wij ons naast uw huis ook op de tuin en de omgeving. Zo past uw houten veranda perfect in uw omgeving. Vervolgens plaatsen wij de houten veranda in uw tuin en maken wij hierbij gebruik van de beste kwalitatieve hout. Hierdoor gaat uw veranda lang mee en heeft het niet veel onderhoud nodig.

Een houten veranda laten bouwen door de vakmannen van Luxe Veranda

Onze gespecialiseerde vakmannen zullen u van begin tot eind adviseren over de houten veranda. Zij ontwerpen de houten veranda naar uw wensen en passen waar nodig aan om écht aan uw wensen te voldoen. Ook tijdens het plaatsen zullen zij hun werkzaamheden zorgvuldig uitvoeren. Hierdoor leveren wij goede kwaliteit en bent u lang tevreden met uw houten veranda.

Waarom een houten veranda bij Luxe Veranda laten maken?

Vanaf het begin zullen wij goed naar u luisteren om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de houten veranda goed past in het complete plaatje van uw huis en tuin. Wij zeggen dan ook dat een houten veranda eigenlijk het broertje van uw woonhuis is, kleiner maar zeker niet minder! Wij vinden het dan ook belangrijk dat uw houten veranda nauwgezet bij uw huis hoort en dat het niet opvalt dat deze later is bijgebouwd. Hierdoor wordt het plaatje van uw woning en tuin écht compleet en kan u genieten van een mooie woonplek!

De mogelijkheden van een houten veranda zijn oneindig

De mogelijkheden bij Luxe Veranda zijn echt oneindig. De houten veranda's maken wij op maat, waardoor wij goed aan uw wensen kunnen voldoen. U heeft daarbij de keuze uit verschillende houtsoorten en verschillende dakbedekkingen. Ook heeft u bij ons de mogelijkheid om ledverlichting in te laten bouwen of voor een veranda met een houtkachel te kiezen. Hierdoor kunt u uw houten veranda zo aanpassen naar uw wens en kunt u bijvoorbeeld ook s ’avonds lang genieten van de buitenlucht.

Wij geven u graag vrijblijvend advies

Om u te adviseren over de mooiste houten veranda voor uw woonplek, komen wij graag met u in contact. Wij geven u advies over wat wij denken dat het beste bij u past en nemen natuurlijk ook uw wensen mee in ons advies. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen doen!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

LuxeVeranda.nl logo
LuxeVeranda.nl

Stel uw vraag

Houten veranda

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Luxe Veranda

Deponti Pinela Deluxe (1)

Veranda’s, terrasoverkappingen, lamelendaken en vouwdaken op maat voor in iedere tuin

Wilt u het hele jaar door genieten van een veranda op maat in uw tuin? Of het nu om een terrasoverkapping of vrijstaande veranda gaat. Een houten of aluminium veranda. Lamelendak of vouwdak? Zelf plaatsen of laten plaatsen. Wij leveren en bouwen iedere gewenste veranda op maat. Vaak wordt een veranda ook een terras- of tuinoverkapping genoemd. Een veranda is een dak op staanders en dient als verlengstuk van uw woonruimte. Een veranda geeft u vaak meer ruimte zowel binnen als buiten.  Ook een luxe veranda in uw tuin? Maak nu een afspraak om onze showroom te bekijken!

 

Veranda small logo

Heeft u het nog niet gevonden?

© LuxeVeranda.nl Alle rechten voorbehouden - Sitemap

Designpro.nl & Z-IM