Productomschrijving

Houten veranda's worden door ons team op maat gemaakt. Wij houden rekening met de stijl van uw woning, uw wensen en smaak. Bij het bouwen van een houten veranda bieden wij een keus uit verschillende kleuren en materialen. Hierdoor kunnen houten veranda's helemaal naar uw eigen stijl en voorkeuren worden gemaakt. Daarnaast kunt u vele extra opties kiezen zoals: wel of geen zijwanden, zijwanden van hout of glas, dakkoepels, verlichting, houtkachels, berging in de houten veranda. 

Benieuwd naar de kosten? Neem contact met ons op en maak een afspraak. Wij komen bij u langs en maken een offerte op maat. 

Productspecificaties

Veel gestelde vragen

Andere bekeken ook

Offerte aanvragen

Houten Veranda / Terrasoverkapping

Houten Veranda / Terrasoverkapping

Contactgegevens
  • Vraag
  • Vraag
  • Vraag
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Eerder bekeken

Luxe Veranda

Deponti Pinela Deluxe (1)
Deponti Pinela Deluxe (1)
Tekst - Over ons tekst

Veranda’s, terrasoverkappingen, lamelendaken en vouwdaken op maat voor in iedere tuin

Wilt u het hele jaar door genieten van een veranda op maat in uw tuin? Of het nu om een terrasoverkapping of vrijstaande veranda gaat. Een houten of aluminium veranda. Lamelendak of vouwdak? Zelf plaatsen of laten plaatsen. Wij leveren en bouwen iedere gewenste veranda op maat. Vaak wordt een veranda ook een terras- of tuinoverkapping genoemd. Een veranda is een dak op staanders en dient als verlengstuk van uw woonruimte. Een veranda geeft u vaak meer ruimte zowel binnen als buiten.  Ook een luxe veranda in uw tuin? Maak nu een afspraak om onze showroom te bekijken!

 

LuxeVeranda.nl logo
LuxeVeranda.nl

Klanten Reacties

Veranda small logo

Heeft u het nog niet gevonden?

Copyright © LuxeVeranda.nl Alle rechten voorbehouden - Sitemap

Designpro.nl & Z-IM