Productomschrijving

Houten schuren worden door ons team op maat gemaakt. Wij houden rekening met de stijl van uw woning, uw wensen en smaak. Bij het bouwen van een houten schuur bieden wij een keus uit verschillende kleuren en materialen. Hierdoor kunnen houten schuren helemaal naar uw eigen stijl en voorkeuren worden gemaakt. Daarnaast kunt u vele extra opties kiezen zoals: dakkoepels, verlichting, houten schuur in een houten veranda plaatsen. 

Benieuwd naar de kosten? Neem contact met ons op en maak een afspraak. Wij komen bij u langs en maken een offerte op maat. 

Productspecificaties

Veel gestelde vragen

Andere bekeken ook

Offerte aanvragen

Houten schuur

Houten schuur (Maatwerk)

Contactgegevens
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Eerder bekeken

Luxe Veranda

Deponti Pinela Deluxe (1)
Deponti Pinela Deluxe (1)

Veranda’s, terrasoverkappingen, lamelendaken en vouwdaken op maat voor in iedere tuin

Wilt u het hele jaar door genieten van een veranda op maat in uw tuin? Of het nu om een terrasoverkapping of vrijstaande veranda gaat. Een houten of aluminium veranda. Lamelendak of vouwdak? Zelf plaatsen of laten plaatsen. Wij leveren en bouwen iedere gewenste veranda op maat. Vaak wordt een veranda ook een terras- of tuinoverkapping genoemd. Een veranda is een dak op staanders en dient als verlengstuk van uw woonruimte. Een veranda geeft u vaak meer ruimte zowel binnen als buiten.  Ook een luxe veranda in uw tuin? Maak nu een afspraak om onze showroom te bekijken!

 

Klanten Reacties

Veranda small logo

Heeft u het nog niet gevonden?

Copyright © LuxeVeranda.nl Alle rechten voorbehouden - Sitemap

Designpro.nl & Z-IM