Veranda op maat

Veranda op maat door de experts van Luxe Veranda 

Wanneer u een veranda laat plaatsen door Luxe Veranda, krijgt u iets unieks. Het zorgt ervoor dat u in alle weersomstandigheden comfortabel van uw buitenruimte kunt genieten. Het maakt uw tuin nog aangenamer omdat het niet alleen mooi bij uw huis past, maar ook helemaal naar uw wensen en eisen wordt gemaakt. Of u nu wilt genieten van een zachte lentezon, zomerse warmte, herfstkleuren, of de stille winterdagen, een een veranda op maat maakt van uw huis een plek van comfort en stijl het hele jaar door. 

De keuze tussen tussen hout en aluminium 

U heeft bij ons de keuze tussen hout en aluminium. We kunnen een houten veranda maken precies zoals u dat wilt, in de maat en stijl die u voor ogen heeft. Of u nu een traditionele uitstraling wenst of iets moderns, en of u het nu geschilderd wilt hebben of niet, we passen het helemaal aan uw wensen aan. Als u liever een aluminium veranda heeft, kunt u kiezen uit deze kleuren: 

  • Verkeerswit (RAL9016)  
  • Crème wit (RAL9001)  
  • Antraciet (RAL7024)  
  • Zwart (RAL9005)  

De keuze van de kleur hangt niet alleen af van wat u mooi vindt, maar ook van de stijl van uw huis. Voor het beste resultaat kiest u een variant die perfect bij uw huis en tuin past. We kunnen hem uitrusten met een klassieke of ronde goot en u kunt kiezen uit rechthoekige of halfronde staanders, met of zonder voetplaat. Kies de stijl die het beste past bij uw huis, uw persoonlijke smaak en de inrichting van uw tuin. Heeft u advies nodig, dan helpen we u graag. 

Wat zijn de voordelen van een veranda op maat? 

Een veranda op maat biedt meer dan alleen een mooie toevoeging en extra leefruimte aan uw huis. Zodra deze geïnstalleerd is, verhoogt het direct de waarde van uw woning. Daarnaast kunnen uw energiekosten dalen, vooral als u kiest voor een gesloten model met glazen schuifwanden. Dit zorgt ervoor dat u altijd beschermd bent tegen regen en wind. Zo kunt u het hele jaar door maximaal van uw tuin genieten, met een constructie die speciaal voor u is ontworpen. 

Contact opnemen voor uw veranda op maat 

Een persoonlijke aanpak is wat ons onderscheidt; we luisteren nauwgezet naar uw wensen en vereisten om samen de perfecte veranda voor uw leefruimte te creëren. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of bezoek onze showroom om een vrijblijvend gesprek aan te gaan. Tijdens dit gesprek verkennen we de mogelijkheden, bespreken we uw voorkeuren en kunnen we eventuele vragen beantwoorden. Wacht niet langer en zet de eerste stap naar het verwezenlijken van uw veranda op maat met Luxe Veranda. 

Neem contact op

LuxeVeranda.nl logo
LuxeVeranda.nl

Stel uw vraag

Veranda op maat

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Luxe Veranda

Deponti Pinela Deluxe (1)

Profiteer nu van GRATIS persoonlijk advies!
 

Veranda specialist Small logo
Veranda small logo

Heeft u het nog niet gevonden?

© LuxeVeranda.nl Alle rechten voorbehouden - Sitemap

Designpro.nl & Z-IM