Veranda aan huis

Veranda aan huis 

Eindeloos genieten van het buitenleven zonder rekening te houden met de weersomstandigheden? Kies dan voor een veranda aan huis. Hiermee verlengt u moeiteloos uw woonkamer en verblijft u ook bij harde wind en regen comfortabel onder uw eigen overkapping. Ga voor een stijl die bij u en u woning past en voorzie uw veranda van accessoires om er een waardevolle aanvulling van uw huiskamer van te maken. 

Meer leefruimte met een veranda 

Zorgen voor meer leefruimte bij u aan huis hoeft niet te betekenen dat u grondig moet verbouwen. Dat ervaart u, als u een veranda door ons laat monteren. Hierbij gaan we tot zeer nauwkeurig te werk en wordt niets aan het toeval overgelaten. Rest ons aan u te vragen of uw voorkeur uitgaat naar een veranda van hout of een veranda van aluminium

Houten of aluminium veranda  

Elk type veranda heeft specifieke en unieke eigenschappen. Met een veranda van aluminium wordt u de eigenaar van een stevige overkapping die u naar wens in de kleur zwart, wit of antraciet kunt kiezen. Bij dit type veranda heeft u volop mogelijkheden op het gebied van goten en staanders.  

Bij een houten veranda zijn de stijl van uw woning en de uitstraling richting de tuin vanzelfsprekend van belang. Bij dit type veranda kiest u voor het al dan niet plaatsen voor zijwanden (van hout of glas), verlichting, dakkoepels en houtkachels. 

Waarom wordt een veranda op maat gemaakt? 

Een veranda doet dienst als een verlengde van uw huiskamer. Voor een mooi resultaat is het essentieel dat de veranda op maat voor u wordt gemonteerd. Alleen dan bereiken we dat uw huiskamer, veranda en tuin een geheel vormen. Een waterdichte aansluiting bij uw gevel, en staanders die precies op de juiste plek staan, zijn hierbij van belang. Geef uw wensen voor een veranda aan ons door en verdiep u direct in de mogelijkheden voor het afsluiten van uw terrasoverkapping. We bieden u glazen schuifwanden van diverse afmetingen. Welk formaat schuifdeur past bij uw veranda, bekijken we graag als we bij u zijn. 

Neem contact op

LuxeVeranda.nl logo
LuxeVeranda.nl

Stel uw vraag

Veranda aan huis

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Luxe Veranda

Deponti Pinela Deluxe (1)

Profiteer nu van GRATIS persoonlijk advies!
 

Veranda specialist Small logo
Veranda small logo

Heeft u het nog niet gevonden?

© LuxeVeranda.nl Alle rechten voorbehouden - Sitemap

Designpro.nl & Z-IM