Terrasoverkapping

Kies voor een terrasoverkapping en geniet optimaal van uw tuin! 

Met een terrasoverkapping vergroot u uw woonoppervlakte en u kunt langer buiten blijven zitten. Een terrasoverkapping brengt een hoop positieve punten met zich mee. Een houten overkapping heeft als voordeel dat het te bewerken is. Zo kan een houten terrasoverkapping eenvoudig aangepast worden aan uw woning. Een aluminium overkapping heeft als voordeel dat deze zowel duurzaam als onderhoudsarm is. 

Terrasoverkapping op maat 

Waarom zou u kiezen voor een overkapping op maat en niet voor een standaardpakket? Een overkapping op maat heeft een aantal voordelen. Bij een overkapping op maat heeft u zelf de controle in eigen handen. U bepaalt zelf hoe de veranda eruit komt te zien en wat de indeling hiervan wordt. Bij een standaard terrasoverkapping zit u vaak vast aan standaardmaten, die vaak net niet uitkomen. Luxeveranda.nl maakt graag uw terrasoverkapping op maat.  

De plaats van mijn terrasoverkapping 

Wij krijgen vaak de vraag wat de juiste positie is voor een terrasoverkapping. Een terrasoverkapping kan zowel aan huis, aan een muur of vrijstaand in de tuin geplaatst worden. Een vrijstaande terrasoverkapping staat op vier palen en heeft geen muurbevestiging nodig. Met een overkapping op maat creëert u een loungeplek in de tuin.  

Is er een vergunning nodig voor een terrasoverkapping 

In Nederland mag een terrasoverkapping bijna altijd vergunning-vrij gebouwd worden. Er zijn wel een aantal kleine uitzondering waar u rekening mee dient te houden. Een vergunning voor de overkapping is wel nodig als u: 

  • Een overkapping van meer dan 30 m2 wenst 

  • De overkapping voor meer dan 50% van het tuinoppervlak beslaat 

  • Als woning gebruikt gaat worden 

Daarnaast is het verstandig om rekening te houden met de hoogte en de plaats waar de terrasoverkapping komt te staan. Wanneer de overkapping vanaf de straat zichtbaar is, is het verstandig om dit te informeren bij de gemeente.  
 

De mogelijkheden bij Luxeveranda.nl 

Heef u specifieke wensen voor uw terrasoverkapping? Dat is geen probleem, u heeft een ruime keuze uit materialen en afwerkingen, kies bijvoorbeeld voor ingebouwde ledverlichting of een veranda met houtkachel. Dankzij onze vakmannen zijn de mogelijkheden oneindig en is niks te gek! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw veranda! 

Neem contact op

LuxeVeranda.nl logo
LuxeVeranda.nl

Stel uw vraag

Terrasoverkapping

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Luxe Veranda

Deponti Pinela Deluxe (1)
Deponti Pinela Deluxe (1)
Tekst - Over ons tekst

Veranda’s, terrasoverkappingen, lamelendaken en vouwdaken op maat voor in iedere tuin

Wilt u het hele jaar door genieten van een veranda op maat in uw tuin? Of het nu om een terrasoverkapping of vrijstaande veranda gaat. Een houten of aluminium veranda. Lamelendak of vouwdak? Zelf plaatsen of laten plaatsen. Wij leveren en bouwen iedere gewenste veranda op maat. Vaak wordt een veranda ook een terras- of tuinoverkapping genoemd. Een veranda is een dak op staanders en dient als verlengstuk van uw woonruimte. Een veranda geeft u vaak meer ruimte zowel binnen als buiten.  Ook een luxe veranda in uw tuin? Maak nu een afspraak om onze showroom te bekijken!

 

LuxeVeranda.nl logo
LuxeVeranda.nl

Klanten Reacties

Veranda small logo

Heeft u het nog niet gevonden?

Copyright © LuxeVeranda.nl Alle rechten voorbehouden - Sitemap

Designpro.nl & Z-IM