Terrasoverkapping

Terrasoverkapping op maat laten plaatsen 

Wilt u uw tuin verrijken met een mooie toevoeging aan uw tuin? Neem dan eens contact op met één van de specialisten van Luxe Veranda. Een terrasoverkapping is nogal een investering maar u krijgt er heel veel voor terug! Naast het ultieme woongenot zitten er nog veel meer voordelen vast aan het aanschaffen en laten plaatsen ervan. Hierbij kunt u denken aan: 

  • Waardevermeerdering van uw huis 
  • Extra leefruimte 
  • Het biedt beschutting 
  • Het is volledig naar eigen wens vorm te geven 

U vergroot uw woonoppervlakte en u kunt langer buiten blijven zitten. Het brengt een hoop positieve punten met zich mee. Een houten overkapping heeft als voordeel dat het te bewerken is. Zo kan een houten variant eenvoudig aangepast worden aan uw woning. Een aluminium overkapping heeft als voordeel dat deze zowel duurzaam als onderhoudsarm is. 

De plaats van mijn terrasoverkapping 

De perfecte locatie kan best een puzzel zijn. Dit hangt af van persoonlijke voorkeuren en de ruimte die u beschikbaar heeft. U kunt kiezen voor een aanbouw aan uw huis, bevestigd aan een muur, of zelfs voor een vrijstaande versie ergens in de tuin. Een vrijstaande overkapping rust op vier palen en hoeft niet aan een muur bevestigd te zijn. Dit type biedt de flexibiliteit om een gezellige loungehoek te creëren, precies daar waar u wilt. Het gaat erom wat u wilt met uw buitenruimte en hoe u het meeste uit uw tuin kunt halen. 

Moet ik een vergunning aanvragen voor het plaatsen van een terrasoverkapping? 

In de meeste gevallen kunt u in Nederland zonder vergunning aan de slag gaan met het bouwen, Toch zijn er een paar situaties waarin u wel toestemming nodig heeft van uw gemeente. Als uw overkapping groter is dan 30 vierkante meter, meer dan de helft van uw tuin in beslag neemt of als u van plan bent deze als een uitbreiding van uw woning te gebruiken, is een vergunning vereist. Het is ook slim om even na te denken over de hoogte en zichtbaarheid van uw overkapping vanaf de straat. Een check bij de gemeente kan nooit kwaad om verrassingen te voorkomen 

De mogelijkheden bij Luxe Veranda rondom een terrasoverkapping 

Wilt u liever ook uit de wind zitten? Denk er dan eens over na om mooie schuifwanden erbij te plaatsen. Naast dat schuifwanden er luxueus uitzien zijn ze ook nog eens praktisch. 

Heeft u specifieke wensen voor uw terrasoverkapping? Dat is geen probleem, u heeft een ruime keuze uit materialen en afwerkingen, kies bijvoorbeeld voor ingebouwde ledverlichting of een veranda met houtkachel. Dankzij onze vakmannen zijn de mogelijkheden oneindig en is niks te gek! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw veranda! 

Neem contact op

LuxeVeranda.nl logo
LuxeVeranda.nl

Stel uw vraag

Terrasoverkapping

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Luxe Veranda

Deponti Pinela Deluxe (1)

Profiteer nu van GRATIS persoonlijk advies!
 

Veranda specialist Small logo
Veranda small logo

Heeft u het nog niet gevonden?

© LuxeVeranda.nl Alle rechten voorbehouden - Sitemap

Designpro.nl & Z-IM