Terrasoverkapping

Op zoek naar een terrasoverkapping op maat?

Wilt u uw tuin verrijken met een terrasoverkapping op maat? Neem dan eens contact op met één van de specialisten van Luxe Veranda. Het aanschaffen van een terrasoverkapping als verlenging aan uw huis is nogal een investering maar u krijgt er heel veel voor terug! Naast het ultieme woongenot zitten er nog veel meer voordelen vast aan het aanschaffen en laten plaatsen van een terrasoverkapping. Hierbij kunt u denken aan:

  • Waardevermeerdering van uw huis
  • Extra leefruimte
  • Een terrasoverkapping biedt beschutting
  • Een terrasoverkapping is volledig naar eigen wens vorm te geven

Met een terrasoverkapping vergroot u uw woonoppervlakte en u kunt langer buiten blijven zitten. Een terrasoverkapping brengt een hoop positieve punten met zich mee. Een houten overkapping heeft als voordeel dat het te bewerken is. Zo kan een houten terrasoverkapping eenvoudig aangepast worden aan uw woning. Een aluminium overkapping heeft als voordeel dat deze zowel duurzaam als onderhoudsarm is.

De plaats van mijn terrasoverkapping

Wij krijgen vaak de vraag wat de juiste positie is voor een terrasoverkapping. Een terrasoverkapping kan zowel aan huis, aan een muur of vrijstaand in de tuin geplaatst worden. Een vrijstaande terrasoverkapping staat op vier palen en heeft geen muurbevestiging nodig. Met een overkapping op maat creëert u een heerlijke loungeplek in de tuin.

Moet ik een vergunning aanvragen voor het plaatsen van een terrasoverkapping?

In Nederland mag een terrasoverkapping bijna altijd vergunning-vrij gebouwd worden. Er zijn wel een aantal kleine uitzondering waar u rekening mee dient te houden. Een vergunning voor de overkapping is wel nodig als de terrasoverkapping groter is als 30m2, de terrasoverkapping meer als de helft van uw tuinoppervlak in beslag neemt en als u het al woning wilt gaan gebruiken.

Daarnaast is het verstandig om rekening te houden met de hoogte en de plaats waar de terrasoverkapping komt te staan. Wanneer de overkapping vanaf de straat zichtbaar is, is het verstandig om dit te informeren bij de gemeente.

De mogelijkheden bij Luxe Veranda

Wilt u liever ook uit de wind zitten? Denk er dan eens over na om mooie schuifwanden erbij te plaatsen. Naast dat schuifwanden er luxueus uitzien zijn ze ook nog eens praktisch.

Heeft u specifieke wensen voor uw terrasoverkapping? Dat is geen probleem, u heeft een ruime keuze uit materialen en afwerkingen, kies bijvoorbeeld voor ingebouwde ledverlichting of een veranda met houtkachel. Dankzij onze vakmannen zijn de mogelijkheden oneindig en is niks te gek! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw veranda!

Neem contact op

LuxeVeranda.nl logo
LuxeVeranda.nl

Stel uw vraag

Terrasoverkapping

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Luxe Veranda

Deponti Pinela Deluxe (1)

Veranda’s, terrasoverkappingen, lamelendaken en vouwdaken op maat voor in iedere tuin

Wilt u het hele jaar door genieten van een veranda op maat in uw tuin? Of het nu om een terrasoverkapping of vrijstaande veranda gaat. Een houten of aluminium veranda. Lamelendak of vouwdak? Zelf plaatsen of laten plaatsen. Wij leveren en bouwen iedere gewenste veranda op maat. Vaak wordt een veranda ook een terras- of tuinoverkapping genoemd. Een veranda is een dak op staanders en dient als verlengstuk van uw woonruimte. Een veranda geeft u vaak meer ruimte zowel binnen als buiten.  Ook een luxe veranda in uw tuin? Maak nu een afspraak om onze showroom te bekijken!

 

Veranda small logo

Heeft u het nog niet gevonden?

© LuxeVeranda.nl Alle rechten voorbehouden - Sitemap

Designpro.nl & Z-IM