Bekijk alle foto's

Productomschrijving

De Verdeca biedt extra woongenot in uw tuin door exibiliteit. De overkapping beschikt over een zonwerend en waterbestendig doek en is uitgevoerd met ledverlichting. Zit u bijvoorbeeld op het terras en wilt u lekker van de zon genieten? Laat dan met één druk op de knop het doek open gaan. Zo kunt u direct genieten van maximale lichtinval en het prachtige weer. Mocht u toch liever in de schaduw willen zitten of bescherming zoeken tegen wind, regen of uv-straling, dan sluit u het doek met hetzelfde gemak.

Wanneer u glazen schuifwanden toevoegt, tovert u deze overkapping om in een complete tuinkamer. Optimaal comfort op uw terras dankzij de exibiliteit van de Verdeca terrasoverkapping

De Verdeca terrasoverkapping kenmerkt zich door een aluminium frame en een wit waterafstotend doek. De constructie biedt optimale stevigheid en windbestendigheid. De overkapping biedt perfect zicht. Dit komt doordat de roestvrijstalen verbindingselementen en schroeven (onzichtbaar) zijn weggewerkt. De regengoot is bovendien voorzien van een anti-tocht systeem. Dit systeem voorkomt dat er wind tussen het plafonddoek, de rails en de regengoot naar binnen dringt.

 

Productspecificaties

Afmetingbreedte / uitval in mm
Kleur aluminiumAntraciet RAL 7024
Kleur doekWit

Veel gestelde vragen

Verdeca terrasoverkapping


Prijs op aanvraag

Andere bekeken ook

Offerte aanvragen

Verdeca terrasoverkapping

Verdeca terrasoverkapping

Contactgegevens
LuxeVeranda.nl logo
LuxeVeranda.nl
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Eerder bekeken

Veranda small logo

Heeft u het nog niet gevonden?

© LuxeVeranda.nl Alle rechten voorbehouden - Sitemap

Designpro.nl & Z-IM