Deponti Verdeca (16)

Aluminium terrasoverkapping / lammelendaken / vouwdaken

Bekijk onze aluminium terrasoverkappingen

IMG_4105

Luxe Veranda maakt uw veranda op maat!

Of het nu om een terrasoverkapping of vrijstaande veranda gaat, wij bouwen iedere gewenste veranda op maat. Ook een luxe veranda in uw tuin?

IMG_4112

Houten veranda's / terrasoverkappingen

Bekijk onze houten veranda's

Veranda bouwen

Veranda bouwen

Het bouwen van een veranda vraagt om de juiste kennis en ervaring. De overkapping moet niet alleen naadloos aansluiten, maar ook vakkundig worden gebouwd. Bij ons bent u verzekerd van duurzame materialen en de montage wordt gedaan door onze eigen vakmannen. Overtuigd als we zijn van onze producten en dienstverlening, bieden wij u bovendien 3 jaar standaard garantie op uw blikvanger. Wij zijn dan ook trots dat we ons dé verandaspecialist van Midden-Nederland mogen noemen. 

Vergunning aanvragen voor tuinkamer

Zomaar een vergunning plaatsen is niet altijd vanzelfsprekend. Blijkt dat er voor uw veranda een vergunning nodig is, dan vragen wij deze voor u aan. Of dit in uw geval nodig is, wordt duidelijk op het moment dat we bij u langskomen om alle maten op te nemen. Is uw veranda zichtbaar vanaf de straat, dan is het mogelijk dat hiervoor een vergunning nodig zijn. Ook als de tuinoverkapping hoger is dan drie meter, kan dat het geval zijn. Wees gerust, in de meeste gevallen worden veranda’s door ons geplaatst zonder dat hiervoor een vergunning nodig is.  

Hoe lang duurt het plaatsen van een veranda?

Omdat we op afspraak bij u langskomen, weten we nauwkeurig welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden en hoeveel tijd dit in beslag neemt. Door onze goede voorbereiding is het bouwen van een veranda vaak ik een dag geregeld. We gaan pas weg als u helemaal tevreden bent en weet hoe alles werkt. Tevreden klanten, dat is waarvoor wij zo hard ons best doen. Een veranda bouwen inclusief het aanvragen van een vergunning? Dat doen we met evenveel passie als het plaatsen van schuifwanden in een nieuwe of bestaande veranda.  

Veranda laten bouwen en uitbreiden

Bent u in het bezit van een veranda die door ons is gebouwd? Laat de veranda dan ook door ons uitbreiden. Misschien heeft u in eerste instantie gekozen voor een veranda zonder zijpanelen, maar voldoet dit toch niet aan wat u zoekt. Breid uw veranda uit met schuttingdelen of glazen schuifwanden. Wilt u buitenmeubels plaatsen onder uw veranda? Ook daarvoor doet u succesvol een beroep op LuxeVeranda.  

Neem contact op

LuxeVeranda.nl logo
LuxeVeranda.nl

Stel uw vraag

Veranda bouwen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Luxe Veranda

Deponti Pinela Deluxe (1)

Veranda’s, terrasoverkappingen, lamelendaken en vouwdaken op maat voor in iedere tuin

Wilt u het hele jaar door genieten van een veranda op maat in uw tuin? Of het nu om een terrasoverkapping of vrijstaande veranda gaat. Een houten of aluminium veranda. Lamelendak of vouwdak? Zelf plaatsen of laten plaatsen. Wij leveren en bouwen iedere gewenste veranda op maat. Vaak wordt een veranda ook een terras- of tuinoverkapping genoemd. Een veranda is een dak op staanders en dient als verlengstuk van uw woonruimte. Een veranda geeft u vaak meer ruimte zowel binnen als buiten.  Ook een luxe veranda in uw tuin? Maak nu een afspraak om onze showroom te bekijken!

 

Veranda small logo

Heeft u het nog niet gevonden?

© LuxeVeranda.nl Alle rechten voorbehouden - Sitemap

Designpro.nl & Z-IM