Deponti Verdeca (16)

Aluminium terrasoverkapping / lammelendaken / vouwdaken

Bekijk onze aluminium terrasoverkappingen

IMG_4105

Luxe Veranda maakt uw veranda op maat!

Of het nu om een terrasoverkapping of vrijstaande veranda gaat, wij bouwen iedere gewenste veranda op maat. Ook een luxe veranda in uw tuin?

IMG_4112

Houten veranda's / terrasoverkappingen

Bekijk onze houten veranda's

Tuinoverkapping kopen

Tuinoverkapping kopen

U wilt extra ruimte creëren, maar geen grote verbouwing laten uitvoeren? Bij LuxeVeranda mogen wij dagelijks klanten blij maken met een tuinoverkapping die helemaal past bij wat ze zoeken. De mogelijkheden voor een tuinoverkapping zijn divers. Het is mogelijk om een tuinoverkapping te laten plaatsen op een plek in de tuin, maar u kunt er ook voor kiezen om hem aan uw woning vast te laten maken. Wij bieden u de volgende mogelijkheden: 

  • Vouwdakoverkapping 
  • Lamellenoverkapping 
  • Aluminium terrasoverkapping 
  • Houten terrasoverkapping of veranda  

Vouwdakoverkapping op maat

Bij een vouwdakoverkapping krijgt u behalve de extra ruimte ook beschutting in de vorm van een waterbestendig en zonwerend doek mét ledverlichting. Hierdoor heeft u helemaal zelf in de hand wanneer u geniet van de zon of schaduw. 

Lamellenoverkapping laten plaatsen

Ook bij een antraciet lamellenoverkapping heeft u de controle over de hoeveelheid wind en licht. Bij een overkapping met lamellen draait u de deze tot maar liefst 120 graden om hun eigen as. Probeer uit wat voor u fijn voelt, dan zit u met een lamellenoverkapping altijd behaaglijk buiten. Laat de temperatuur het niet toe om langdurig buiten te zitten, dan biedt een heater hierbij uitkomst. 

Aluminium terrasoverkapping

Een terrasoverkapping van aluminium heeft een luxe uitstraling. Wij leveren deze van diverse merken, zodat u uit zoveel mogelijk opties kunt kiezen. Door uw voorkeur en wensen aan ons door te geven, weten wij welk merk tegemoet komt aan uw eisen. Onderhoudsarm, recyclebaar en een lust voor het oog. Dat is wat een aluminium terrasoverkapping met zich meebrengt. 

Houten terrasoverkapping of veranda

Een robuuste houten veranda of terrasoverkapping met plat dak brengt leven in uw tuin. Met verschillende soorten hout voorzien wij uw buitenruimte van een prachtige aanwinst. Voor extra licht en warmte hebben wij de benodigde accessoires in ons assortiment opgenomen. Kom met ons in contact en zet de eerste stap naar een tuinoverkapping op maat. We realiseren deze droom graag voor u. 

Neem contact op

LuxeVeranda.nl logo
LuxeVeranda.nl

Stel uw vraag

Tuinoverkapping kopen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Luxe Veranda

Deponti Pinela Deluxe (1)

Veranda’s, terrasoverkappingen, lamelendaken en vouwdaken op maat voor in iedere tuin

Wilt u het hele jaar door genieten van een veranda op maat in uw tuin? Of het nu om een terrasoverkapping of vrijstaande veranda gaat. Een houten of aluminium veranda. Lamelendak of vouwdak? Zelf plaatsen of laten plaatsen. Wij leveren en bouwen iedere gewenste veranda op maat. Vaak wordt een veranda ook een terras- of tuinoverkapping genoemd. Een veranda is een dak op staanders en dient als verlengstuk van uw woonruimte. Een veranda geeft u vaak meer ruimte zowel binnen als buiten.  Ook een luxe veranda in uw tuin? Maak nu een afspraak om onze showroom te bekijken!

 

Veranda small logo

Heeft u het nog niet gevonden?

© LuxeVeranda.nl Alle rechten voorbehouden - Sitemap

Designpro.nl & Z-IM