Bekijk alle foto's

Productomschrijving

Grillo Schuttingdelen

Extra beschutting en privacy

Wilt u genieten van extra beschutting en privacy in uw tuin, dan bieden de Grillo schuttingdelen uitkomst. De Grillo schuttingdelen zijn zeer geschikt om een of beide zijkanten van uw overkapping volledig (of deels) dicht te maken. De Grillo schuttingdelen zijn ook ideaal voor het bouwen van een duurzame schutting in uw tuin.

Doordat de schuttingdelen stapelbaar zijn én kunnen worden voorzien van klikprofielen, bent u met de Grillo altijd flexibel om een oplossing te creëren die past bij uw situatie. Zo kunt u bijvoorbeeld ook met Grillo delen een zijspie maken.

Productspecificaties

Afmetingmm
Prijsis per lengte
Kleur schuttingdeelRAL7024

Veel gestelde vragen

Andere bekeken ook

Offerte aanvragen

Grillo Schuttingdelen

Grillo schuttingdelen

Contactgegevens
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Eerder bekeken

Luxe Veranda

Deponti Pinela Deluxe (1)
Deponti Pinela Deluxe (1)

Veranda’s, terrasoverkappingen, lamelendaken en vouwdaken op maat voor in iedere tuin

Wilt u het hele jaar door genieten van een veranda op maat in uw tuin? Of het nu om een terrasoverkapping of vrijstaande veranda gaat. Een houten of aluminium veranda. Lamelendak of vouwdak? Zelf plaatsen of laten plaatsen. Wij leveren en bouwen iedere gewenste veranda op maat. Vaak wordt een veranda ook een terras- of tuinoverkapping genoemd. Een veranda is een dak op staanders en dient als verlengstuk van uw woonruimte. Een veranda geeft u vaak meer ruimte zowel binnen als buiten.  Ook een luxe veranda in uw tuin? Maak nu een afspraak om onze showroom te bekijken!

 

Klanten Reacties

Veranda small logo

Heeft u het nog niet gevonden?

Copyright © LuxeVeranda.nl Alle rechten voorbehouden - Sitemap

Designpro.nl & Z-IM