Productomschrijving

Kamado BBQ Blauw - Large 21" incl. onderstel

Een Kamado BBQ is een keramische BBQ. De Kamado barbecue heeft op de deksel een boven luchtinlaat ofwel een margrietrooster en aan de onderzijde een schuifrooster als onder luchtinlaat. Deze twee roosters zorgen samen voor een perfecte temperatuurbeheersing in de Kamado.

Het binnenwerk van een Kamado BBQ bestaat uit een keramische vuurschaal en vuurring. Onderin de vuurschaal ligt een rooster dat de kolen van de as scheidt.

Door de dikke wand van (cordieriet) keramiek, houdt een Kamado heel goed warmte vast. De ovale vorm van de Kamado zorgt voor een stabiele luchtcirculatie, zodat deze BBQ ook geweldig is voor slow cooking. Een Kamado BBQ is grofweg verkrijgbaar in 2 modellen: een handzaam tafelmodel - waar de Kamado Medium ofwel de Kamado Mini Max een goed voorbeeld van is - heel handig voor in de kleine tuin op het balkon of om mee te nemen op vakantie. Het tweede model is een Kamado op een onderstel. Deze Kamado BBQ's - verkrijgbaar in verschillende maten - hebben een groter werkoppervlak en zijn heel geschikt voor familie's en grotere gezelschappen. Door het onderstel op wielen zijn deze Kamado BBQ's makkelijk te verplaatsen.

De voordelen van een een Kamado BBQ 

De industrieel vervaardigde keramiek (met cordieriet) van een Kamado barbecue is op extreem hoge temperatuur (1150-1300 graden Celcius) gebakken en maakt de barbecue zeer slijtvast. De keramische dome met perfect sluitende deksel zorgen voor een zeer efficiënte barbecue. Hierdoor kun je searen, grillen en roken met een minimale hoeveelheid houtskool. Slowcook sessies van 12 uur of meer, zijn daardoor voor een KamadoBBQ geen enkel probleem.

De perfecte afsluiting zorgt er bovendien voor dat het vleesvocht goed behouden blijft en dat de gerechten heerlijk sappig blijven. De boven en onder luchtinlaat maken het mogelijk de temperatuur in de bbq uiterst nauwkeurig te regelen. De temperatuur is eenvoudig te regelen van 100°C tot boven de 350°C. De dikke keramische wand van de Kamado houdt goed de warmte vast. Hierdoor kun je het hele jaar door searen, roken, grillen en chillen! Winterse temperaturen zijn voor een Keramische BBQ geen enkel probleem!

Productspecificaties

Veel gestelde vragen

Andere bekeken ook

Offerte aanvragen

Kamado BBQ Blauw - Large 21" incl. onderstel

Kamado BBQ Blauw - Large 21" incl. onderstel

Contactgegevens
  • Vraag
  • Vraag
  • Vraag
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Eerder bekeken

Luxe Veranda

Deponti Pinela Deluxe (1)
Deponti Pinela Deluxe (1)
Tekst - Over ons tekst

Veranda’s, terrasoverkappingen, lamelendaken en vouwdaken op maat voor in iedere tuin

Wilt u het hele jaar door genieten van een veranda op maat in uw tuin? Of het nu om een terrasoverkapping of vrijstaande veranda gaat. Een houten of aluminium veranda. Lamelendak of vouwdak? Zelf plaatsen of laten plaatsen. Wij leveren en bouwen iedere gewenste veranda op maat. Vaak wordt een veranda ook een terras- of tuinoverkapping genoemd. Een veranda is een dak op staanders en dient als verlengstuk van uw woonruimte. Een veranda geeft u vaak meer ruimte zowel binnen als buiten.  Ook een luxe veranda in uw tuin? Maak nu een afspraak om onze showroom te bekijken!

 

LuxeVeranda.nl logo
LuxeVeranda.nl

Klanten Reacties

Veranda small logo

Heeft u het nog niet gevonden?

Copyright © LuxeVeranda.nl Alle rechten voorbehouden - Sitemap

Designpro.nl & Z-IM